2016 Ladies Camperdrive.

Maandag 15 augustus 2016.

Vanmorgen om ongeveer 09:00 uur vertrokken naar Emmen. Daar ligt een mooie camperplaats vlakbij het centrum. N52.78125 E6.90335. We zijn daar al meerdere keren geweest.

Omdat we pas donderdagmiddag in Emst moeten zijn voor de jaarlijkse bijeenkomst van de campervrienden hebben we nu mooi een paar dagen de gelegenheid om eens naar een paar huizen te kijken. Wellicht dat deze omgeving iets voor ons is om te gaan wonen.

We waren al om 12:00 uur op de camperplaats zodat we de gehele middag hadden om een rondje Emmen te doen. Totaal hebben we vanmiddag 41 kilometer gefietst.

Dinsdag 16 augustus 2016.

Vandaag gaan we de tweede ronde doen met huizen ten Noorden en Westen van Emmen.

Vanaf de camperplaats zijn we via Westenesch naar Sleen gereden en vandaar via Noord-Sleen en Odoorn van Exloo. Vanaf Exloo zijn we via Valthe weer terug naar Emmen gereden. Omdat we gebruik maken van de fietsknooppunten is het een mooie route geworden.

De route van vandaag was in totaal 55 kilometer lang.

Woensdag 17 augustus 2016.

Voor vandaag staat een route naar de oostkant van Emmen op het programma. We zijn eerst naar een buitenwijk van Emmen gegaan en hebben daar een paar huizen bekeken.

Daarna zijn we in de richting van Emmer-Compascum gereden. Een lange rechte weg door een poldergebied. Alles is vlak dus. Is niet wat we willen dus de huizen hebben we maar over geslagen.

Voor Emmer-Compascum zijn we links afgeslagen de polder in richting Roswinkel. Dit is een dorpje, als je dat mag zeggen, met lintbebouwing. Heeft niets en wordt ook niets.

Doorgereden naar Nieuw-Weerdinge dat hetzelfde is. Niet iets voor ons. Is wel iets meer dorp.

Verder naar Klijndijk. Heeft ook niets en ook daar willen we niet wonen. Dus dan meer weer via een mooie route terug naar Emmen.

Vandaag 45 kilometer afgelegd.

Donderdag 18 augustus 2016.

Eerst nog even naar AH om wat boodschappen te doen. Daarna bij de camper in het zonnetje koffie gedronken en nog iets gegeten.

Rond 13:00 uur zijn we vertrokken naar Camping Reina’s Hoeve in Emst N52.32539 E5.95455, waar we afgesproken hebben met de camperaars voor onze jaarlijkse bijeenkomst. Chris en Toos, Jack en Ann en Hans en Margot, die er alleen vandaag bij zijn, waren al aanwezig toen wij er rond 15:00 uur aankwamen. Joost en Mariëlle kwamen, i.v.m. het werk, tegen 18:00 uur aan.

Na gezellig wat gedronken en gekletst te hebben ging de bbq aan en hebben we lekker gegeten.

Vrijdag 19 augustus 2016.

Toos heeft voor ons een mooie fietsroute uitgezet door de bossen en langs de heide. Erg mooie route van ongeveer 35 kilometer lengte. Onderweg in Vierhouten geluncht.

Aan het begin van de avond zijn we met de auto naar Wenum-Wiesel gereden waar een tafel in het restaurant gereserveerd was. Het was gezellig en het eten was goed.

Toen we weer terug op de camping waren was het tijd om ons te verdelen over de campers om de wedstrijd van de hockey-dames te gaan kijken. Was een spannende wedstrijd die helaas niet gewonnen werd.

Zaterdag 20 augustus 2016.

Omdat Toos en Chris binnenkort 50 jaar getrouwd zijn moesten zij vandaag weer vroeg weg om dit met de kinderen te gaan vieren.

Wij zijn op de fiets naar Epe gereden en hebben het centrum verkend. Toen wij op het terras een kopje koffie dronken kwam Chris nog op de fiets langs. Wat een toeval.

Vanuit Epe zijn we, via het adres van Toos en Chris terug gereden. Toen we bij Toos en Chris langs kwamen moesten we toch even het huis komen bezichtigen en iets drinken. Zij hebben ons toen via de bospaden op weg geholpen richting de camping. Was ook weer een mooie fietstocht.

Op de camping hebben we later de bbq weer aangestoken. Na het eten zijn Joost en Marielle weer naar huis gegaan.

Zondag 21 augustus 2016.

Het weer zag er vandaag niet goed uit waardoor wij de boel weer hebben ingepakt en in de loop van de ochtend weer naar huis zijn gereden. Onderweg veel regen gehad. Rond de middag waren we weer thuis.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Dit bericht is geplaatst in cat RV Berichten, Jaar 2016. Bookmark de permalink.

Geef een reactie