2015 Nieuwe accu’s.

Maandag 9 februari 2015.

Omdat we de camper hebben gekocht met twee huishoudaccu’s en er in werkelijkheid maar één accu inzit hebben we met de verkoper afgesproken dat er nieuwe accu’s in komen. De accu die er wel in zat was ook niet goed. Dus twee nieuwe. Helaas was het niet mogelijk om dit in de buurt te laten doen. De verkoper wilde het persé door zijn vaste monteur laten doen.

Vanmiddag eerst via De Wit in Schijndel gereden om nog wat spullen te kopen en daarna door naar de camperplaats in Tolkamer (N51.85117 E6.09971). Je staat hier direct aan de Rijn en er is altijd iets te zien. Vanaf deze plek is het nog maar een kwartiertje rijden naar het camperbedrijf dat de accu’s plaatst.

Dinsdag 10 februari 2015.

Bijtijds weggereden uit Tolkamer en ik was al om 08:15 in Westervoort. Hier zijn ze tot ca. 12:30 bezig geweest om de accu’s te plaatsen. Met de eigenaar kon ik gelijk regelen dat de omvormer werd geplaatst. Ook zijn de leidingen zodanig gelegd dat ik later gemakkelijk een accumonitor kan aansluiten.

Vanuit Westervoort eerst nog even langs CamperPassie gereden in Haaksbergen. Ik had daar nog een bestelling die ik op de Caravana gedaan had en die nog niet bezorgd was. Van daaruit weer terug naar huis.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Dit bericht is geplaatst in cat RV Berichten, Jaar 2015. Bookmark de permalink.

Geef een reactie