2015 Harlingen.

Vrijdag 13 februari 2015.

Omdat Jordy graag een keer met de nieuwe camper mee wil hebben we een weekendje Harlingen gepland.

In de loop van de middag zijn we vast richting Utrecht gereden. Hebben we geen last van de avondspits wanneer we Jordy thuis ophalen in Utrecht.

We zijn eerst naar Bilthoven gereden en hebben de camper daar op een parkeerplaats in het bos neergezet. Even koffie gedronken en daarna een wandeling door het bos gemaakt. Rond vijf uur naar Utrecht gegaan om Jordy op te halen. Daarna over de afsluitdijk naar de camperplaats bij de Tjerk Hiddessluizen (N53.17938 E5.24046). We zijn hier al meerdere malen geweest. Een mooie camperplaats aan de haven met alle faciliteiten en op loopafstand van het oude centrum van Harlingen.

Zaterdag 14 februari 2015.

Aan het einde van de ochtend door het oude centrum gelopen met de vele haventjes en tevens nog een aantal geocaches gevonden. Was wel koud.

Vanavond wilden we iets gaan eten in een restaurantje, maar deze had geen plaats meer voor ons. Dus maar een ander restaurant opgezocht. Hier was gelukkig nog net een tafeltje vrij. Hoe bestaat het in dit seizoen.

Zondag 15 februari 2015.

Vanmorgen eerst nog een rondje door Harlingen gelopen en aan het einde van de middag terug naar Utrecht om Jordy af te zetten.

Wij zijn verder gereden naar de Citycamp in Amsterdam (N52.39772 E4.0104).Ook hier zijn we al eens geweest. Deze camperplaats ligt op een prima locatie om Amsterdam te bezoeken.

Maandag 16 februari 2015.

Gelukkig had de beheerder van de camperplaats een fietspomp die op onze banden paste. Daardoor konden we op de fiets naar de pont. We hebben de fietsen op het Damrak aan een boom vastgezet en zijn eerst een rondvaart gaan maken. Altijd leuk om Amsterdam weer eens vanaf het water te zien.

Na de rondvaart wilden we de Nieuwe Kerk en het Paleis op de Dam bezoeken. Helaas zijn deze op maandag gesloten. Dus eerst maar een tafeltje gereserveerd bij ons favoriete Sushi restaurant op de Nieuwezijds. Daarna zijn we door de Kalverstraat gelopen naar het Amsterdam Museum. Hier kun je de ontwikkeling en uitbreiding van Amsterdam zien vanaf de middeleeuwen tot heden.

Na het eten weer terug naar de camper en via de sani terug naar huis.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Dit bericht is geplaatst in cat RV Berichten, Jaar 2015. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord