2015 De Lutte.

Maandag 11 mei 2015.

We gaan eerst even naar Amsterdam voordat we Jordy gaan ophalen in Utrecht en staan op de Citycamp bij de oude NDSM werf N52.39772 E4.90104.

Dinsdag 12 mei 2015.

De pont is dichtbij en brengt je naar de achterzijde van het Centraal Station. Vandaar zijn we naar de Dam gelopen en hebben de Nieuwe Kerk en daarna het Paleis bezocht.

In de Nieuwe Kerk was een tentoonstelling met de World Press Photo’s. Die zijn wel een stuk mooier dan ik ze maak. Leuk om dit eens te zien.

Het Paleis is heel anders dan ik verwacht had. Is mooi gerestaureerd en zeker een bezoek waard.

Na deze bezoeken zijn we nog even de stad door gelopen en via de Leidsestraat naar het Rijksmuseum gegaan. Hier waren we nog net op tijd om een deel van de collectie van Rembrandt te bekijken.

Daarna weer terug gelopen naar het station om de pont te nemen naar de camper.

Woensdag 13 mei 2015.

Vanuit Amsterdam zijn we naar Soesterberg gereden en hebben een bezoek gebracht aan het Militair Museum. Hier kun je wel een paar uur doorbrengen. Heel interessant.

Toen we weer terug waren op de parkeerplaats vroeg een man aan ons of we toevallig een mobieltje gevonden hadden, hij was hem verloren. Laten we nou na de koffie een stukje verder deze mobiel vinden. De eigenaar was natuurlijk al lang vertrokken. Na een paar telefoontjes uit zijn adresboek hebben we uiteindelijk iemand kunnen bereiken die de eigenaar kent en we hebben afgesproken dat de telefoon opgehaald wordt ergens langs de A1 voorbij Apeldoorn. Kwam eigenlijk nog wel goed uit dat we naar Bentheim gaan want de eigenaar van de gsm woont ergens op de Veluwe.

We hebben Jordy opgehaald en gaan dus naar Bentheim. Er was gelukkig nog een plaatsje vrij op de camperplaats N52.30424 E7.15526. Helaas was het al te laat om ergens iets te gaan eten. We hebben toen zelf maar iets klaar gemaakt.

Donderdag 14 mei 2015.

In de loop van de ochtend zijn we naar De Lutte vertrokken. Is maar een klein ritje vanaf Bentheim. We hadden een tijdje geleden al een plekje gereserveerd maar helaas was dit bij de eigenaar ergens fout gegaan. Gelukkig had hij nog een gereserveerde plaats waar wij konden gaan staan. Was nog een mooie plek ook.

We zijn verder de middag bij de camper gebleven en hebben lekker in de zon gezeten.

Vrijdag 15 mei 2015.

Vandaag zijn we op de fiets weggeweest. We hebben een leuk stuk gefietst en hebben onderweg ook nog een paar geocaches gevonden. In De Lutte hebben we nog even op een terras een ijsje gegeten. Later zijn we naar het pannenkoekenhuis hier in de buurt van de camperplaats gegaan om weer op het terras een pannenkoek te eten. Was erg druk met dit mooie weer.

Zaterdag 16 mei 2015.

Jammer dat het vandaag slecht weer was. We moeten bijna de hele dag binnen blijven. Hebben dus maar een filmpje opgezet.

Zondag 17 mei 2015.

Ook vandaag was het niet zo mooi weer. We zijn dus maar in de middag weer richting Utrecht gegaan om Jordy af te zetten en zijn daarna door naar huis gereden.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Dit bericht is geplaatst in cat RV Berichten, Jaar 2015. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord